Impuls voor behandelaars

Steeds meer behandelaars en patiënten zijn geïnteresseerd in shockwave therapie vanwege het bewezen succes van deze therapievorm voor een groeiend aantal indicaties.

Ook musculoskeletale echografie (MSU) staat volop in de belangstelling door het extra inzicht dat deze vorm van aanvullende diagnostiek biedt.

Shockwave therapie

Shockwave therapie

Shockwave therapie

Shockwave therapie blijkt voor verschillende indicaties bijzonder effectief te zijn. Wetenschappelijke studies onderbouwen de goede klinische resultaten.

Lees verder

Echografie

Shockwave therapie

MSU-echografie

Een snel groeiend aantal fysiotherapeuten maakt – aanvullend op het reguliere onderzoek – gebruik van (musculoskeletale) echografie. En dat is niet voor niets!

Lees verder

LIDMAATSCHAP IMPULS

Impuls is een vereniging waar fysiotherapeuten, artsen en andere behandelaars zich kunnen aansluiten. Het lidmaatschap bedraagt € 120,- per jaar. Uw lidmaatschap bij de vereniging biedt u als shockwave therapeut en MSU echografist veel voordelen.

Inschrijven als LID

Ervaringen van behandelaars


Mijn aanvankelijke scepsis over de effectiviteit van shockwave is helemaal verdwenen. Ik heb al veel patienten met chronische pijn van hun klachten af kunnen helpen!
Jan Jansen