Lijdt u aan chronische pijn?

Wetenschappelijke studies tonen aan dat shockwave therapie bij diverse aandoeningen goede resultaten geeft. Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalkingen van pezen of slijmbeurs. Ook verkrampte spieren of spierknopen (triggerpoints) kunnen veel pijn veroorzaken. Shockwave therapie wordt beschouwd als een van de meest innoverende ontwikkelingen in de recente pijnbehandeling. Succesvolle resultaten worden vaak al bereikt na slechts enkele behandelingen.

De synergie tussen shockwave therapie en echografie

Steeds meer fysiotherapeuten maken, naast het reguliere fysiotherapeutische onderzoek, gebruik van echografie. En dat is niet voor niets. Zo geeft echografie extra inzicht en verhoogt het de zekerheid van de conclusies van de therapeut.

Shockwave therapie

Shockwave therapie

Voor welke klachten?
Shockwave therapie kan effectief zijn voor bijv. ontstekingen of verkalkingen van pezen of van de slijmbeurs, maar ook voor verkrampte spieren of triggerpoints.

Lees verder

Echografie

Shockwave therapie

Wat is echografie?
Echografie is u misschien bekend van de toepassing bij zwangere vrouwen. Ook veel fysiotherapeuten gebruiken tegenwoordig echografie voor hun onderzoek van het bewegingsapparaat.

Lees verder

Behandellocaties

Vind hier de dichtstbijzijnde praktijk o.b.v. postcode of woonplaats
Bijv. Utrecht of 1234AB

Patiëntenervaringen


Dankzij shockwave therapie ben ik na jaren eindelijk klachten- en pijnvrij. Ik kan het iedereen die met chronische klachten kampt aanraden!
Elske van Lingen